Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Доброжанівська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04376311) був реорганізований і увійшов до складу Врадіївської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Щиро вдячні за допомогу

    Щиро дякую Генеральному директору ТОВ СП «НІБУЛОН» Олексію Вадатурському та директору Врадіївської філії  Пасечнюку Дмитру  за допомогу та підтримку в утриманні та збереженні інфраструктури територіальної громади сільської ради.
        На ефективність організації навчально-виховного процесу та створення умов безпечної життєдіяльності його учасників в значній мірі сприяє стан матеріально-технічної бази навчального закладу. Сільська рада неодноразово  зверталась до керівництва ТОВ СП «Нібулон» з проханням про надання допомоги на оснащення та осучаснення навчальних закладів, які розташовані на території сільської ради. 
       Згідно угоди про соціальне партнерство, з метою реалізації програм соціально-економічного розвитку,  дирекцією ТОВ СП «Нібулон»  неодноразово надавалась така допомога. Так для початкових класів Доброжанівської ЗОШ І-ІІІ ступенів придбано комбіновані  дошки маркер/крейда , принтери МФУ та шафи для дитячого одягу      
    Для повноцінного приготування їжі дітям, які навчаються в Доброжанівській ЗОШ придбано  промислову електричну плиту ПЕ – 6ШЧ з жарочною шафою.
    Для Доброжанівського дитячого садка придбано металопластикові двері  та вікна.
В селі Доброжанівка, біля школи,  облаштовано дитячий майданчик, на якому учні молодших класів на перерві проводять свій вільний час.
   Щороку до Дня Перемоги та до Дня Українського козацтва надають грошову допомогу учасникам війни та учасникам АТО. До новорічних свят усі пайщики та їх діти отримують солодкі подарунки.
    Висловлюю слова вдячності керівництву ТОВ СП «Нібулон» Олексію Опанасовичу та Дмитру Олександровичу та сподіваюсь на подальшу  плідну співпрацю.
        З повагою сільський голова Оксана Власюк

   

« повернутися до списку новин

rada.org.ua - портал місцевого самоврядування

Vlada.online - розробка офіційних сайтів органів державної влади і органів місцевого самоврядування


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *