Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Доброжанівська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04376311) був реорганізований і увійшов до складу Врадіївської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Про податки

                                                        Шановна громада!

      Мешканцям сільської ради, Укрпоштою, рекомендованими листами, було надіслано податкові  повідомлення про сплату орендної плати від Южноукраїнського управління державної податкової служби Головного управління ДПС у Миколаївській області.

     Для прояснення ситуації, яка виникла зі сплатою та нарахуванням податків, та за рекомендацією  начальника Врадіївського відділення Южноукраїнського управління ДПС, сільською радою направлено лист до Южноукраїнського управління державної податкової служби Головного управління ДПС у Миколаївській області з проханням,  звернути увагу на розсилку податкових повідомлень, щодо орендної плати з фізичних осіб, оскільки  в повідомленнях вказано суму орендної плати, яка була нарахована та сплачувалася орендарями у 2019 році.

      Станом на 01.01.2020 року списки орендарів було відкореговано та надіслано до Южноукраїнського управління   ГУ ДПС у Миколаївській області для внесення змін.

       В листі до начальника Южноукраїнського управління   ГУ ДПС вказано на дану ситуацію та висказано прохання посприяти у вирішенні питання розсилки вірних даних, що надавалися сільською радою станом на 2020 рік. Оскільки листи надходять громадянам, які взагалі не мають в оренді земельних ділянок у 2020 році та громадянам, які сплатили орендну плату за поточний рік. В зв’язку з цим у мешканців сільської ради виникають питання щодо нарахування податку. 

      Якщо у вас виникають питання щодо нарахування та сплати земельного податку, просимо вас звертатися до сільської ради.

 

« повернутися до списку новин

rada.org.ua - портал місцевого самоврядування

Vlada.online - розробка офіційних сайтів органів державної влади і органів місцевого самоврядування


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *